Ujålete og raus husmannskost Restaurant

I vår restaurant serverer vi mat med råvarer fra gårdens egne ressurser.  Vi har kjøtt og melk fra egen storfebesetning, vi har vilt, fjellørret, sopp og bær fra våre fjell og skoger, samt laks fra eget laksevald. I åkeren har vi potet og grønnsaker, og vi har urter og bær. I tillegg samler vi det beste fra nærområdet rundt oss.

Trøndelag er på mange vis et skattekammer med små og store matprodusenter. I 2022 er Trøndelag gitt status som European Region of Gastronomy, og som produsent og foredler av lokalmat er vi del av dette fellesskapet. I tillegg er vi medlem av lokalprodusentnettverkene Hanen og Bondens Marked.

I vårt rikholdige gårdsmatutsalg finner du mat fra lokale småskalaprodusenter rundt oss.

Ost fra Skansen Ost, Elvekanten Ysteri og Vuku Gårdsmeieri, kjøttprodukter fra Nordmeland Gårdsmat, Bjørnør Gård, Harbak Gård, geleer og det gode tilbehøret fra Romstad Gård, sunne og velsmakende mikrogrønnsaker fra Ecunor Akvaponi. Fra Inderøy Mosteri har vi duggfrisk drikke fra trønderske råvarer.

De produktene vi selger i gårdsutsalget bruker vi også i vår meny. Hvis du ønsker å forlenge smaken av Nordmeland kjøp gjerne med deg noen av produktene hjem.

Restaurantmeny

Cateringmeny

Priser er inklusive mva og utleveres opplagt på engangs serveringsform/fat. Eventuell kjøring kommer i tillegg.

Grunnpakke

Varmrøkt elgbiff, rødvinssalami av elg, badsturøkt skinke, varmrøkt krydderlaks, kaldrøkt laks, eggerøre, potetsalat, brød og smør.

4-10 personer Kr 350,-
10-20 personer Kr 330,-
20-30 personer Kr 315,-
30-40 personer Kr 295,-
40-50 personer Kr 275,-
50-75 personer Kr 255,-
75-125 personer Kr 245,-
Mer enn 125 personer Kr 230,-

Tilleggspakke 1

NB: Grunnpakken må kjøpes i tillegg.

Speket storfe, eggebricks, brokkolisalat med bacon, focacciabrød, crispsalat og aioli.

4-10 personer Kr 50,-
10-20 personer Kr 45,-
20-30 personer Kr 40,-
30-40 personer Kr 35,-
40-50 personer Kr 30,-
50-75 personer Kr 30,-
75-125 personer Kr 30,-
Mer enn 125 personer Kr 30,-

Tilleggspakke 2

NB: Grunnpakken må kjøpes i tillegg.

Gravet indrefilet av elg, rakfisk med tilbehør, et utvalg av lokale oster.

4-10 personer Kr 85,-
10-20 personer Kr 80,-
20-30 personer Kr 75,-
30-40 personer Kr 70,-
40-50 personer Kr 65,-
50-75 personer Kr 60,-
75-125 personer Kr 60,-
Mer enn 125 personer Kr 60,-

 

Dessert til koldtbord

NB: Grunnpakken må kjøpes i tillegg.

  • Eplekake med krem
  • Semuljegrøt med solbærsaus
  • Riskrem og rød saus
  • Brownie med bær og vaniljesaus
AntallDessert 1Dessert 2Dessert 3Dessert 4
4-10Kr 35,-Kr 45,-Kr 40,-Kr 50,-
10-20Kr 30,-Kr 40,-Kr 35,-Kr 45,-
20-30Kr 30,-Kr 35,-Kr 35,-Kr 45,-
40-50Kr 25,-Kr 35,-Kr 30,-Kr 35,-
50-75Kr 25,-Kr 35,-Kr 30,-Kr 35,-
75-125Kr 25,-Kr 35,-Kr 30,-Kr 35,-
125 +Kr 25,-Kr 35,-Kr 30,-Kr 35,-

Varmrett til koldtbord

NB: Grunnpakken må kjøpes i tillegg.

  • Storfegryte med ris
  • Fiskesuppe m/foccaciabrød
  • Elgkarbonader på grovbrød med stekt sopp og løk
AntallVarmrett 1Varmrett 2Varmrett 3
4-10Kr 75,-Kr 75,-Kr 65,-
10-20Kr 70,-Kr 70,-Kr 65,-
20-30Kr 70,-Kr 65,-Kr 60,-
40-50Kr 65,-Kr 60,-Kr 55,-
50-75Kr 65,-Kr 60,-Kr 55,-
75-125Kr 60,-Kr 55,-Kr 55,-
125 +Kr 60,-Kr 60,-Kr 55,-

Maten

Hos oss skal du få ujålete og raus husmannskost. Samtidig ønsker vi å tilby sammensatte menyer med retter fra nærområdet. Spør gjerne hva vi har.

På hverdager vil vi ha en meny bestående av få, men smakfulle retter som vil variere etter sesong gjennom året. I tillegg er det viktig for oss å gi et variert tilbud etter gjestenes ønsker med tanke på smak, variasjoner, events, buffeer med mere.

IMG_1056
IMG_1014

Ingredienser

I tillegg til ureist mat fra egen gård vil vi tilby lokalmat fra andre produsenter i regionen. Avhengig av sesong og tilgjengelighet vil vi kunne tilby varer fra:

  • Skansen Gård - ost
  • Pettergården Ullgris - bacon
  • Bjørnar Gård - frittgående durocgris
  • Vuku Gårdsmeieri - ost
  • Inderøy Mosteri - eplemost, saft
  • Elvekanten Ysteri - ost
  • Krifo - fisk og fiskemat
  • Nilsen Hønseri - egg
  • Ecunor Akvaponi - urter og microgrønt
  • Gudny fra Bonhaug - Islandsk bakeri

Serveringsområde

Vår restaurant er et moderne tilbygg med glassfasade mot nord og sør. Her kan det dekkes til selskaper og har de fasiliteter som kreves av et moderne møterom.

Vi har uteareal under tak der våre gjester kan nyte mat og drikke med god utsikt mot elva og Nordmelandsfossen.

I tillegg har vi bygd Nordmeland Skybar. Dette er vår takterrasse som ligger over restauranten. Sannsynligvis er det en av Norges laveste skybar med sine 10 meter over havnivå.

X:Prosjekter201919034 - Nordmeland GårdshotellC Prosjektere
IMG-1167

Events, styreseminar, privat arrangement

Vi skreddersyr gjerne ditt arrangement etter dine ønsker. Aktiviteter, underholdning, mat og drikke. Møterom og selskapslokale med plass til 35-40 gjester. Muligheter for utvidelse under  takoverbygd terrasse, dans, livemusikk med mere.